Bucatar Predeal

Brasov > Paraul Rece. Publicat marþi, 14 iulie 2015 , vizualizat de 829 ori

Tip anunt: Oferta

Tip: Bar, restaurante, turism

Localitate: Paraul Rece

Public Euroconsulting te ajuta sa faci fata noilor provocari din cadrul pietei muncii, in continua evolutie. Noi reinventam serviciile de recrutare si incercam sa fim aproape de clientii si candidatii nostri, oferindu-le sfaturi pentru a lua cele mai bune decizii. Activitatea desfasurata de noi, ne recomanda ca specialisti in recrutare pentru toate domeniile de activitate. Public Euroconsulting identifica posibilitatile existente si potentiale din cadrul pietei muncii si face ca totul sa devina mai rapid, mai sigur si mai eficient! Public Euroconsulting aproape de COMPANIA TA, aproape de TINE! Clientul nostru reprezinta un Complex hotelier situat in statiunea turistica Paraul Rece, la 7 km. de Predeal, una dintre cele mai frumoase statiuni montane din România, alegerea potrivita pentru petrecerea unei vacante de neuitat. Cautam Bucatar si Ajutor Bucatar, pentru bucataria Restaurantului (Bucatarie clasica si internationala).Se organizeaza evenimente, seri festive cu diverse tematici. Responsabilitati - pregateste mancarurile din retetarul unitatii in conformitate cu standardele in vigoare; - monteaza preparatele pe diverse obiecte adecvate pentru servire si realizeaza elemente estetice; - implementeaza retete si idei noi; - executa si specialitati daca este cazul; - asigura implementarea si mentinerea standardelor de pastrare si depozitare a produselor si preparatelor alimentare cu respectarea normelor igienico- sanitare in vigoare; - determina necesarul de materie prima si realizeaza comenzile de aprovizionare; - pastreaza bucataria curata; Cerinte - studii medii si diploma de calificare in domeniu; - vechime de specilitate – minim 4 ani; - avantaj recomandare; - seriozitate, imaginatie culinara, atitudine interesata catre clienti; - Pentru Ajutor Bucatar- nu este necesara experienta in domeniu; Se ofera - Pachet salarial atractiv , negociabil in functie de experienta - Cazare, masa spalatorie - asigurate gratuit - Posibilitatea de a lucra intr-un Hotel/Restaurant cu traditie Contact de luni pana vineri, intre orele 8.00 si 16.00 la telefon: 0728.572.880 sau e-mail: recrutare [ At ]publiceuroconsulting.ro.Doar candidatii selectati vor fi contactati.

Contacteaza vanzatorul


▼ Anunturi asemanatoare cu "bucatar predeal " din Brasov

Salsa Lap Dance Brasov angajeaza

Brasov / Locuri de munca / Bar,restaurante,turism
Salsa Lap Dance Brasov angajeaza dansatoare cu contract carte de munca varsta minima 18...Angajam bucatar

Brasov / Locuri de munca / Bar,restaurante,turism
Bistro Ma Cocotte angajeaza bucatar. ... respecta normele igienico sanitare obligatorii intr o bucatarie...Angajam pentru Aventura!

Angajam pentru Aventura!

Rasnov / Locuri de munca / Bar,restaurante,turism
Ești tânăr, zâmbitor, ai peste 18 ani și îți cauți un job care...Angajam ospatar si ajutor de ospatar

Brasov / Locuri de munca / Bar,restaurante,turism
Hubert Bistro angajeaza ospatar si ajutor de ospatar cu contract pe perioada nedeterminata sau sezoniera,...night club brasov angajeaza dansatoare

Brasov / Locuri de munca / Bar,restaurante,turism
Foxxxy Lady Night Club Brasov angajeaza dansatoare animatoare. oferim venituri intre 500 si 2500 euro,...